«Καλύτερος με Σφιντέρσκι παρά με Πιόντεκ ο Λεβαντόφσκι»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μιτζιβίρης.

Ο γνωστός ατζέντης, που γνωρίζει πολύ καλά την πολωνική αγορά, μίλησε για την πρώτη εμφάνιση του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εθνική Πολωνίας.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μιτζιβίρης δήλωσε:

Για το ντεμπούτο με γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εθνική Πολωνίας: «Έκανε αίσθηση η παρουσία του στην Εθνική. Ναι μεν έπαιξε στην Κ21 της Πολωνίας και μετά έκανε τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Στην Εθνική με Λεβαντόφσκι, Πιόντεκ, Μίλικ ήταν τεταρτο-πέμπτη επιλογή. Εξελίχθηκε στον ΠΑΟΚ και του δόθηκε η ευκαιρία από τον Πάουλο Σόουζα να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει. Και ο προηγούμενος προπονητής έστειλε τον βοηθό του σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε σε αυτό το ματς και ο Σφιντέρσκι δεν είχε καλή απόδοση. Έτσι πήγε πίσω η κλήση του στην Εθνική».

Για το αν μπορεί η Πολωνία αν παίξει με δίδυμο Λεβαντόφσκι-Σφιντέρσκι: «Ο Σφιντέρσκι όταν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ δεν ήταν καθαρό εννιάρι. Πάντα παίζει καλά όταν παίζουν δυο επιθετικοί. Ανοίγει δρόμο ο ένας στον άλλον και βρίσκεται σε φάση για γκολ. Όταν είναι ένας και τον μαρκάρουν όλοι οι αντίπαλοι αμυντικοί, δεν τον βοηθά το σώμα του. Με παρτενέρ τον Σφιντέρσκι , ο Λεβαντόφσκι μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση από ότι όταν παίζει με τον Πιόντεκ. Τα χαρακτηριστικά τους κουμπώνουν καλύτερα».

Για το αν παίξει ο Σφιντέρσκι κόντρα στην Αγγλία: «Σε αυτό το παιχνίδι οι Πολωνοί θα παίξουν με αντεπίθεση, είναι ματς για τον Σφιντέρσκι. Δεν ξέρω αν λόγω ιεραρχίας βάλει Πιόντεκ, Μίλικ. Πιστεύω θα πάρει τον χρόνο του. Στο πρώτο τον είχε εκτός στο δεύτερο πήρε χρόνο. Πιστεύω θα τον βάλει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.