Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Pfizer: Η Θεσσαλονίκη γίνεται η πρωτεύουσα της εξωστρέφειας

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Τις νέες εγκαταστάσεις του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer εγκαινίασε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Θεσσαλονίκη γίνεται η πρωτεύουσα της εξωστρέφειας, της νέας σκέψης των νέων αγορών. Μαζί με τη Θεσσαλονίκη αλλάζει και όλη η Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο πρωθυπουργός.

«Ενθουσιάστηκα από τους χώρους που είδα. Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο έρχεται από το μέλλον. Προάγει την ευρηματική σκέψη και την συνεργασία. Δεν μιλάμε για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας μιλάμε για την ποιότητα της εργασίας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος νωρίτερα ξεναγήθηκε στους χώρους του ψηφιακού κέντρου.


Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο. «Η Θεσσαλονίκη η οποία σήμερα φιλοξενεί ένα πρωτοπόρο στη μάχη του Covid οφείλει να τον τιμήσει καλύπτοντας την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στους εμβολιασμούς. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Να δώσουμε τον λόγο στους επιστήμονες μας οι οποίοι μας λένε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και να είμαστε ασφαλείς. 30-40 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα και η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι περήφανος Έλληνας και περήφανος Θεσσαλονικιός. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με καρδιά μια πόλη με ψυχή. Νιώθω γεμάτος με αναμνήσεις και αισιοδοξία και προσδοκία για αυτό που θα κάνουμε εδώ το επόμενο διάστημα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, η αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου κ.α.




Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.