Μητσοτάκης σε υπουργούς: «Ή δουλέψτε, ή να σας απαλλάξω»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Καμπανάκι προς τους υπουργούς της κυβέρνησης έκρουσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Στο τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στα κυβερνητικά στελέχη τονίζοντας πως οι κάλπες θα στηθούν όταν ολοκληρώσει την θητεία της η κυβέρνηση.

Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαριτολογώντας, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, πως είναι έτοιμος να απαλλάξει όσους επιθυμούν να αφοσιωθούν στην προεκλογική τους προετοιμασία.

Το μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς:

«Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα.

Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών.

Το λέω χαριτολογώντας αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.