Μίτσιτς: Θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα, θα μου άρεσε πολύ»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αγωνίζεται πλέον στους Χόρνετς μετά την αποχώρησή του από τους Θάντερ και μίλησε για το μέλλον του, στο NBA, την Εφές και ανέφερε πως θα του άρεσε να παίξει στην Μπαρτσελόνα αν επιστρέψει στην Ευρώπη. 

ο 30χρόνος μέσος αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρωλίγκα κυρίως με την Εφές με την οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2018-2023) και το καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στη καριέρα του στο NBA. Πρώτος του σταθμός ήταν η Οκλαχόμα, πριν βρεθεί μέσω ανταλλαγής στους Χόρνετς για τους οποίους αγωνίζεται τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέντευξη  που παραχώρησε στη Mundo Deportivo όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του. Μίλησε για το μέλλον του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την αγαπημένη του τουρκική ομάδα αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη να αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα με την οποία βρέθηκε πολύ κοντά στο παρελθόν αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος Σταρ:

«Τι θα κάνω όταν το συμβόλαιο τελειώσει; Δεν ξέρω, είναι μακρύς ο δρόμος, έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ (σ.σ. στο NBA) την επόμενη χρονιά, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μία ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ.

Για το αν θα ήθελε να παίξει στους Μπλαουγκράνα αν επέστρεφε στην Ευρώπη: "Αν θα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα αν επιστρέψω στην Ευρώπη; Φυσικά, μου αρέσει η Μπάρτσα, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήμουν κοντά μία φορά αλλά δεν συνέβη λόγω συγκυριών. Αλλά η καρδιά μου είναι επίσης στην Εφές, όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό»

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.