Μίτσελ: «Σκέφτομαι να κεράσω τον Πασχαλάκη αλλά τρώει πολύ...»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Την αποθέωση γνώρισε από τον Μίτσελ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά την εκπληκτική χθεσινοβραδινή (27/10) του εμφάνιση που κράτησε... όρθιο τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στην απόδοση του χαρακτηρίζοντας την, εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκά για Έλληνα τερματοφύλακα.

Ενώ σε επόμενη ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτεται να τον κεράσει, όπως είχε κάνει με τον Ρομπέρτο, αλλά και αν του τον θύμισε με την εμφάνιση του ο Ισπανός τόνισε ότι θα ήταν ακριβό κέρασμα καθώς ο Πασχαλάκης φαίνεται να τρώει πολύ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τον διεθνή τερματοφύλακα:

Ο Πασχαλάκης έκανε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα. Σας θύμισε κάπως τον Ρομπέρτο; Και η δεύτερη ερώτηση για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και αν βλέπετε ότι πρέπει να βελτιωθεί στη διακοπή του Μουντιάλ.

“Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα στην Ευρώπη. Νομίζω ότι είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο ότι χρειάζεται να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ και φαίνεται η βελτίωση αυτή και προφανώς πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή”.

Σκεφτήκατε κάποια στιγμή να κάνετε το τραπέζι στον Πασχαλάκη όπως είχατε σκοπό να το κάνετε και με τον Ρομπέρτο; : “Φαίνεται ότι τρώει πολύ και θα ήταν πολύ ακριβό το κέρασμα. Να περάσει λίγο ο καιρός και ελπίζω να τα καταφέρω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.