Μητρούσης: «Βλέπω Άρη 60 χρόνια - Με τσάκισε το ματς της Τούμπας - Τι θα πω στον Καρυπίδη»

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε με τον δικό του τρόπο τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον αγαπημένο του Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Μητρούσης δήλωσε

Αρχικά: «Βλέπω τον Άρη 60 χρόνια. Θυμάμαι το Χαρίλαου με την Τούμπα απέναντι. Ήμουν έφηβος ποδοσφαιριστής στον Άρη. Ο Θεόδωρος Πάλλας ήταν συμπαίκτης μου. Αυτός συνέχισε το ποδόσφαιρο κι εγώ πήγα στο θέατρο. Είχα προπονητή τον Βικελίδη. Ο Αλεξιάδης ήταν φανταστικός σέντερ φορ, έπεφτε στην μπάλα. Τον μισό Αλέκο να είχε ο Άρης θα είχε λύσει το πρόβλημα. Δεν μπορώ να αδικήσω τον Μάνο, είναι αγωνιστής. Είμαι λίγο πικραμένος, χάσαμε δύο βαθμούς με τον Ολυμπιακό και από μια φάση από τον ΠΑΟΚ με το μπέρδεμα του Κουέστα με τον Σάκιτς. Τελειώσαμε 3 πόντους πίσω και με αυτά τα ματς θα ήμασταν δυο πόντους πάνω. Ο Άρης έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό και μέσα στον ΟΦΗ. Χάσαμε στη Λαμία με τη βροχή το 2-0 και φέραμε και το 2-2 με τον ΠΑΣ στο Βικελίδης. Στο Κύπελλο, ο Μπουχαλάκης που ήρθε πίσω από το δοκάρι είναι αυτό που λέμε «βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας». Το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα είναι καθαρά ατυχία, είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Αν του λείπει η κόντρα Άρη-ΠΑΟΚ στην Αθήνα: «Δεν έχω κανέναν ΠΑΟΚτσή. Την ψάχνω σαν τρελός. Οι περισσότεροι είναι Ολυμπιακοί. Με τσάκισε το πρώτο ματς της Τούμπας. Εκεί ο Άρης μου θύμισε την καλή Μπαρτσελόνα. Αλλά οι αμυντικοί κουράστηκαν όπως και όλα τα παιδιά. Από παιδιά σαν τον Γκάμα και τον Μπερτόγλιο που είναι μιας ηλικίας δεν μπορούμε να περιμένουμε να τρέχουμε».

Αν πρέπει να παραμείνει ο Μάντζιος στον Άρη: «Χωρίς συζήτηση. Θα το πω και στον Καρυπίδη. Από μεταγραφές, ο Άρης θέλει οπωσδήποτε σέντερ φορ και ακραίο αμυντικό αν φύγει ο Ιωάννου. Αν ο Μήτρογλου ήταν ο παλιός θα έβαζε 15 γκολ, δεν θα είχε πρόβλημα ο Άρης. Με την πορεία που είχε ο Άρης γιατί να μην τα έβαζε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ο Καρυπίδης ξεκίνησε από τη Γ’ Εθνική με Αναστόπουλο και Σπανό που έκαναν δουλειά και ήταν εκεί. Η υπόθεση Λάσκοφ είναι ανάξια λόγου. Από δω και πέρα ο Άρης θα είναι στην πεντάδα».

Αν ο Άρης μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο: «Ο Καρυπίδης πρέπει να έχει μια βοήθεια εκτός αν μπορεί να συνεχίσει μόνος. Αυτός ο αποκλεισμός από αυτήν την ομαδίτσα στην Ευρώπη ήταν καταστροφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.