Μήτρου για Νέα Τούμπα: «Δουλεύουμε στις λεπτομέρειες»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μήτρου, στο Μetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η δουλειά δεν έχει σταματήσει. Είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και την Περιφέρεια και προχωρούμε ότι χρειάζεται για να υλοποιηθεί το πρότζεκτ. Η Περιφέρεια εμμένει στις δεσμεύσεις της για τη χρηματοδότηση. Δουλεύουμε, λοιπόν, ώστε μόλις ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες να προχωρήσουμε για την έγκριση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια. 

Έχει ζητηθεί μια επιστολή ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις. Δεν έχει καμία αντίρρηση ο Δήμαρχος για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα. Θα γίνει όλο αυτό, το συντομότερο δυνατό. Λάβαμε την επιστολή, θα κάνουμε μια συνεννοήση μεταξύ μας και με το Υπουργείο κάτω για να μιλήσουμε για το τι θα χρειαστεί και θα γίνει άμεσα. Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται. 

Από τη στιγμή που το δημοτικό συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ του πρότζεκτ, δεν θα υπάρξει κάτι που θα διαφοροποιηθεί. Δικαίως ζητάει ο ΠΑΟΚ τη δέσμευση αυτή. Είναι από εμάς δεδομένη. Θα κάνουμε ότι προβλέπεται». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.