Μητρώο και Ε.Π.Σ. Μακεδονίας

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Σύμφωνα με τα ισχύοντα 106 ομάδες που θα πάρουν μέρος στα ανδρικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο, ενώ δεν είναι στη λίστα των εγγεγραμμένων ομάδων 43. Στο μητρώο είναι ακόμη 29 ομάδες που παίζουν μόνο στα παιδικά ή και σε ανώτερες κατηγορίες.

Από τις 43 ομάδες που δεν είναι στη λίστα των εγγεγραμμένων ομάδων στο μητρώο, οι 30 έχουν κάνει ολοκληρωμένες αιτήσεις αλλά δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο, οι εννέα ομάδες δεν εμφανίζονται στο μητρώο και οι τέσσερις έχουν κάνει μη ολοκληρωμένες αιτήσεις.

Σημαντική πλέον είναι νομοθετική ρύθμιση, ενώ την Παρασκευή είναι και η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ.

Με τη ρύθμιση αυτή  αυτόματα 30 ομάδες που έχουν κάνει ολοκληρωμένες αιτήσεις και δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο (4 της Α1, 10 της Α κατηγορίας, 11 της Β κατηγορίας και πέντε της Γ κατηγορίας)

θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής. 

 Εννέα ομάδες που θα πάρουν μέρος στα ανδρικά Πρωταθλήματα  (δύο της Α' κατηγορίας, δύο της Β' και πέντε της Γ' κατηγορίας) μέχρι αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζονται στο μητρώο, αλλά είναι στη διαδικασία ένταξης. Υπάρχουν και τέσσερις ομάδες που δεν έχουν κάνει ολοκληρωμένη αίτηση (δύο της Β κατηγορίας και δύο της Γ κατηγορίας).

 Η νέα παράταση ίσως είναι η μόνη λύση για να συνεχίσουν όλες οι ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο, διαφορετικά δεν θα αποφευχθούν ορισμένες απώλειες.

Σημαντικό είναι και το θέμα της επικαιροποίησης των στοιχείων που θα πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο.

 84 ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο και θα παίξουν στα ανδρικά Πρωταθλήματα έχουν κάνει επικαιροποιημένη αίτηση (η οποία πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο). 

Από αυτές που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένη αίτηση 22 ομάδες που θα παίξουν στα ανδρικά Πρωταθλήματα (θα πρέπει να κάνουν μέχρι τις 31/12, εκτός και αν αλλάξει κάτι).

Σωματεία τα οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν μετείχαν στα πρωταθλήματα και επαναδραστηριοποιούνται, θα πρέπει να μπορούν να εντάσσονται στο Μητρώο και παράλληλα να μετέχουν στα πρωταθλήματα και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην ΕΠΣΜ όπως και σε όλες τις Ενώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.