Μήτρογλου και Μπερτόγλιο ξέρουν από... Καζακστάν!

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιουνίου 2021

Ο Άρης ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στις 22 Ιουλίου, όταν θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Αστάνα, σε ένα παιχνίδι που από μόνο του αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, οι οποίοι θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανοίξει ο δρόμος της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Conference League. 

Ποιοι παίκτες του Άρη όμως ξέρουν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους τους Καζάκους; Ο λόγος αρχικά για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος κατά το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα του 2018, αγωνιζόταν στην Ορνταμπασί και είχε αντιμετωπίσει την επικείμενη αντίπαλο του Άρη για τις εγχώριες διοργανώσεις του πρωταθλήματος Καζακστάν.

Ο ίδιος όμως δεν αρκέστηκε μόνο στο να την αντιμετωπίσει δύο φορές, αλλά και στο να σκοράρει απέναντι τους χωρίς ωστόσο αυτό να φέρει τη νίκη στην  ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει τον σύλλογο όταν βρισκόταν στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε το γκολ μετά το 6.20 του βίντεο που ακολουθεί:

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός όμως δεν είναι ο μόνος που έχει συναντήσει την ομάδα από το Καζακστάν ως αντίπαλος, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Κώστας Μήτρογλου, ως παίκτης της Μπενφίκα τη σεζόν 2015/16 στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, όταν ο «πιστολέρο» είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ των «Αετών» και μοίρασε την ασίστ για το πρώτο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.