Μιτρίτσα: «Τεράστιο λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό»

Γιώργος Ζαΐρης03 Μαΐου 2022

Μπορεί στις 21 Μαϊου απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πέμπτο Κύπελλο σε έξι χρόνια αλλά ο Μιτρίτσα ξεκαθάρισε μέσα από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι πως θα είναι τεράστιο λάθος να σκέφτονται από τώρα αυτό το παιχνίδι:

«Είναι τεράστιο λάθος για όλους μας να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό. Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε αδιάφοροι σε κανένα παιχνίδι και έτσι μέχρι τον τελικό έχουμε πέντε αγώνες στα πλέι οφ και εκεί αφοσιωνόμαστε» σημείωσε ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε:

«Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή αλλά και εμείς οφείλουμε όλα τα παιχνίδια να τα δούμε ως τελικό και αυτό κάνουμε και για αυτό». Σχολίασε και το ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη χρονιά: «Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοια περίοδο με τόσα πολλά ματς. Αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και επομένως μπορούν όλοι να βοηθήσουν και να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.