Μιτρίτσα: Λέει «όχι» στην Εθνική, «απορώ γιατι τον καλούσαν τόσο καιρό» αναρρωτιέται ο Ντουκαντάμ

Metrosport Team30 Ιουνίου 2022

Αίσθηση προκάλεσε ο Μιτρίτσα, ο οποίος ουσιαστικά δήλωσε πως αποσύρεται από την Εθνική, γεγονός οι Ρουμάνοι δεν πήραν και με τον καλύτερο τρόπο.

Το τελευταίο του παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του φαίνεται πως ήταν το Μαυροβούνιο- Ρουμανία 0-2. Μετά από 18 συμμετοχές αποφάσισε, για αδιευκρίνιστους λόγους, να απέχει απο τις διεθνής υποχρεώσεις του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Κλίμα εκνευρισμού αλλά και ειρωνίας εισπράττει από του συμπατριώτες του, αφού διόλου παράλογα, μοιάζει με ασέβεια να αρνείται στην καλύτερη ηλικία του το εθνόσημο, την ίδια ώρα που πολλοί θα δίναν τα πάντα για να το φορέσουν.

Ο Αντρέι Βοτσίν δήλωσε πως :“Δεν ξέρω τι να πω. Ακούω όλο και περισσότερους νεαρούς παίκτες να χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Πριν από 10-20 χρόνια, πολύ δύσκολα θα συνέβαινε κάτι ανάλογο. Για να αποσυρθεί κανείς από την Εθνική, θα πρέπει πρώτα να έχει παίξει. Δεν έχω καμία ενημέρωση για τον Μιτρίτσα”.

Ακόμα, ο θρυλικός τερματοφύλακας της Στεάουα, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, στον ίδιο τόνο, σχολίασε και αυτός την σχεδόν ανύπαρκτη συνεισφορά του βραχύσωμου εξτρέμ: «Δεν με εκπλήσει το γεγονός πως αποφάσισε να αποσυρθεί. Με επκλήσει το ότι τον καλούσαν. Δείτε την πορεία του. Αμερική, μετά στα αζήτητα στην Σαουδική Αραβία, ενώ στην ευκαιρία που του έδωσε ο Ραζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν έκανε κάτι εξωπραγματικό. Οπότε δε βλέπω κάποιο λόγο να ενοχλείται ο Μιτρίτσα. Ενόχληση πρέπει να νιώθουν αυτοί που δεν κλήθηκαν ενώ έκαναν καλύτερες εμφανίσεις από αυτόν.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.