Μήτογλου: «Αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέροταν για τον Σίμο, δε θα το ήξερα εγώ;»

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μήτογλου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για το φημολογούμενο (μετά και τις τοποθετήσεις του Άκη Πέτρου, γενικού αρχηγού των Θεσσαλών) ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον γιο του, Σίμο, που ξεχωρίζει φέτος με τη φανέλα του Βόλου.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μήτογλου δήλωσε:

Αν ισχύει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον γιο του: «Δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα το ήξερε ο παίκτης, θα το ήξερα εγώ, θα το ήξερε ο μάνατζερ του. Δεν ξέρω από πού βγήκε αυτή η πληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό μόνο ο επίσημος ΠΑΟΚ μπορεί να το γνωρίζει. Ανεπίσημα μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από οποιαδήποτε ομάδα. Όταν βγαίνει μια πληροφορία από κάπου, πρέπει να υπάρχει καπνός. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί εγώ συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ θα ήταν τιμή και για μένα όχι μόνο για το παιδί. Είναι νωρίς, έκανε τα πρώτα βήματα τον βοήθησε η ομάδα, η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής δούλεψε μαζί του. Ευχαριστώ την ομάδα του Βόλου».

Αν ο γιος του μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Όταν ξεκίνησε ο Σίμος να παίζει επαγγελματικά είχα ανησυχία για το αν μπορεί να σταθεί. Σε μικρή ηλικία ο Σίμος δεν ήταν όπως αλλά παιδιά που ξεχώριζαν. Το αβαντάζ του είναι ότι έχει υπομονή, ακούει τους προπονητές, αυτό τον έκανε πιο σκληρό. Δειλά-δειλά βλέπω ότι σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να αλλάξει επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.