Μήτογλου: «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ, δε με φοβίζει η Κράσνονταρ»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ παρά στην Κράσνονταρ έδωσε ο Δημήτρης Μήτογλου. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και οι Ρώσοι δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση φόβητρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπορούν να βοηθήσουν στον δεύτερο αγώνα οι Τσόλακ-Ουαγκέ:
«Ο προπονητής αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του δύο παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε από φορ και δεξί μπακ, ειδικά μετά τη φυγή του Άκπομ. Θα δοκιμάσει κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Θα κατασταλάξει για το σχήμα της ερχόμενης εβδομάδας με την Κράσνονταρ. Έχουν δείξει ότι έχουν ποιότητα και εμπειρία, ειδικότερα ο Τσόλακ που είναι πιο έτοιμος πιστεύω. Και οι δύο θα βοηθήσουν γιατί και ο Ουαγκέ έρχεται από μεγάλο κλαμπ».

Για τη σύγκριση ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ:
«Δε με φοβίζει αυτή η ομάδα. Σε σύγκριση με Μπενφίκα και Μπεσίκτας που φάνηκε πιο προσιτή για την πρόκριση. Η Μπενφίκα μπορεί να μπει στο ίδιο επίπεδο με την Κράσνονταρ; Ούτε στο αγωνιστικό προφίλ. Δε με φοβίζει. Δεν έδειξε ότι είναι τόσο καλή ομάδα. Τις κύριες προσπάθειες στον αγώνα τις έκανε ο ΠΑΟΚ. Με δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ και πέναλτι έχασε, και δοκάρι είχε και σκόραρε. Είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα». 

Για το αν έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ:
«Φυσικά και έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ. Δε με φόβισε αυτή η ομάδα. Αν έρθει μεθαύριο η Κράσνονταρ θα σκεφτώ ότι μπορεί να με αποκλείσει; Θα είναι τεράστιο λάθος. Για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει περίπτωση να με τρομάξει αυτή η Κράσνονταρ. Θα πρέπει η άμυνα να είναι πολύ συγκεντρωμένη και όλες οι γραμμές κοντά, αλλά εγώ δεν τη φοβάμαι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.