Μίτινγκ Βελιγραδίου: Ατομικό ρεκόρ και 3η θέση η Εμμανουηλίδου - Τρίτη και η Πεσιρίδου

Πέτρος Χαριζακλής15 Φεβρουαρίου 2023

Σε ένα επεισοδιακό τελικό με τρεις ανακλήσεις και δύο ακυρώσεις σε δύο αθλήτριες, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε στην 3η θέση με 7.30 στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, κάνοντας ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε καλά την κούρσα στα πρώτα 30 μέτρα, όμως η Βρετανίδα Σμιθ και η Κύπρια Φωτοπούλου την προσπέρασαν στο τέλος.

Για να φτάσει στον τελικό, η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου έτρεψε τα 60μ. σε 7.43 στον προκριματικό.

Εκτός από ατομικό ρεκόρ, η Εμμανουηλίδου μπήκε στις 10 καλύτερες Ελληνίδα του κλειστού στίβου, στην 9η θέση μαζί με τη Μπελιμπασάκη και τη Νεσούδη.

Ετσι, συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο τις εμφανίσεις της, αφού είχε προηγηθεί στο τέλος Ιανουαρίου το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23 με 7.37.

Φετινό ρεκόρ για Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπ. στο μίτινγκ του Βελιγραδίου τερμάτισε στην 3η θέση με 8.18, πίσω από Γεωργίου και Κερέκες. Στον προκριματικό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε φετινό ρεκόρ με 8.12. Στην ίδια κούρσα η Αναις Καραγιάννη σημείωσε 8.32 και έμεινε εκτός τελικού.

O Πέτρος Χατζίου συμμετείχε στο αγώνισμα του επί κοντώ, όπου με 5.30μ. ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.