Μίτεφ: «Πιο ευκίνητος από Τσόλακ και Σφιντέρσκι ο Κρμέντσικ, τον έβαζα εξτρέμ»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Το προφίλ του Κρμέντσικ σκιαγράφησε μέσω του Metropolis 95.5 ο Ιβάν Μίτεφ, παλιός παίκτης της Ξάνθης και της Δόξας και πρώην προπονητής του Τσέχου επιθετικού.  

«Είχαμε συνεργαστεί στην Τσάντλοφ, ομάδα της Β' Εθνικής Τσεχίας. Τον βρήκα εκεί. Ήταν πολύ νέος τότε, 19 χρονών. Πήγα στο μισό της σεζόν. Στην Τσεχία είναι τακτική των μεγάλων ομάδων να δίνουν παίκτες στις δεύτερες ομάδες τους για να αποκτήσουν εμπειρία. Η εξέλιξη του ήταν αναμενόμενη. Εκτίμησα τα προσόντα του. Παρότι έφυγα και χώρισαν οι δρόμοι μας, ήταν ευχάριστο που άκουσα ότι αργότερα γύρισε στην Βικτόρια Πλζεν και διακρίθηκε και πέρσι πήρε μεταγραφή στην Μπριζ» είπε αρχικά.  

Για τα χαρακτηριστικά του υπογράμμισε: «Εγώ τον χρησιμοποιούσα ως αριστερό εξτρέμ γιατί είχε φοβερή ταχύτητα και μεγάλο διασκελισμό. Ήταν ασταμάτητος σε ανοιχτούς χώρους. Ήταν πολύ ταχύς. Τώρα δεν μπορώ να τον κρίνω, δεν γνωρίζω που χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή. Πάντως έχει τα προσόντα για να παίξει εκεί. Πολύ εύκολα θα δείξει τα προσόντα του και ως φορ, πλέον, με την εμπειρία του».  

Για τις διαφορές του με Τσόλακ και Σφιντέρσκι σημείωσε: «Να ξεκαθαρίσω ότι το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ προφανώς τον έχει παρακολουθήσει και έκρινε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Σε σύγκριση με τους άλλους δύο είναι πιο ευκίνητος. Εύκολα πάει και φεύγει σε ανοιχτό χώρο. Οι Τσέχοι παίκτες διακρίνονται για την πειθαρχία τους και την μαχητικότητά τους. Επί 90 λεπτά τρέχουν και πρεσάρουν, είναι της γερμανικής σχολής. Τα είχε αυτά τα στοιχεία και εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του. Είναι συνεργάσιμος και έρχεται κοντά με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Είναι ευχάριστος και σαν χαρακτήρας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.