Mister D!!!

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Dadas Felippe! Ήρθε το καλοκαίρι ως ένας παίκτης με περγαμηνές που ωστόσο ακόμη δεν είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στις μεγάλες ομάδες τις οποίες έπαιξε αν και πολύ μικρός σε ηλικία. Χθες σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτουνού η σειρά να πάρει το ποδοσφαιρικό του όπλο και να βγάλει τον ΠΑΟΚ από μια δύσκολη θέση στην οποία κατ' ουσία μόνος του μπήκε. 

Ο Λουτσέσκου έκανε μόνο δυο αλλαγές για να ξεκουράσει τον Ζίφκοβιτς και να προφυλάξει τον Ίγκανσον που είχε κάρτες. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά, είχε μαγικές στιγμές ,χαμένη ευκαιρία και προηγήθηκε με μια φανταστική ενέργεια του Νάρεϊ και άψογο τελείωμα του Ντάντας. Δυστυχώς όμως ο Λεβαδειακός έπιασε τον Δικέφαλο εν υπνώσει στην αμέσως επόμενη φάση. 

Το κεντρικό δίδυμο και ο Κοτάρσκι άργησαν και δια γυμνού οφθαλμού ο τελευταίος φάνηκε να κάνει πέναλτι στον επιθετικό του Λεβαδειακού. Από το VAR κανένα πέναλτι δε φάνηκε να υπήρξε όπως άλλωστε ειδοποιήθηκε και ο διαιτητής. Ο Διαμαντόπουλος είχε τη δική του άποψη , η οποία στηριζόταν προφανώς στις διαιτητικές του πεποιθήσεις που θέλουν την καριέρα πάνω απ' όλα... και καριέρα χωρίς την βοήθεια από κάτω δε γίνεται. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και οφείλει να αντιδράσει διότι μπαίνουμε σε έναν κύκλο συνεχών και δύσκολων αγώνων όπου ένα λάθος σφύριγμα μπορεί να οδηγήσει στον πρωταθλητή, την δεύτερη θέση ή και τον κυπελλούχο. 

΄Ολοι έχουν διαπιστώσει πως διαιτητές και βαρίστες κάνουν το παν για να βοηθήσουν τους τρεις του λεκανοπεδίου ανάλογα με την ... παράταξη που ανήκουν, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί . Άλλοι βγάζουν ανακοίνωση στο πεντάλεπτο και ο ΠΑΟΚ είναι απών, ο κόσμος απαιτεί αντίδραση. Στο δεύτερο ημίχρονο και για είκοσι περίπου λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβασε αρκετά την απόδοσή του. Ο Λεβαδειακός αμυνόταν με νύχια και με δόντια χωρίς να πλησιάζει την εστία του Κοτάρσκι. 

Ο ΠΑΟΚ κάνει ευκαιρίες με τον Κωνσταντέλια να χάνει μια απίστευτη σχεδόν σε κενό τέρμα. Το 3-1 ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη. Όχι όμως και το 3-2 πέντε λεπτά αργότερα. Πολύ εύκολα αλλά και με δόση τύχης οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο βάζουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ αλλά τον αγχώνουν. Ο Λουτσέσκου ορθώς πραγματοποιεί τις αλλαγές όπου ο Μπίσεσβαρ δείχνει ότι έχει ακόμη να προσφέρει αρκετά. Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα έβγαλε κούραξη και έδειξε ότι χωρίς ενίσχυση είναι σχεδόν αδύνατον να αντέξει άλλους 18 αγώνες. αναμένουμε την διπλή αντίδραση, μία στον τομέα των μεταγραφών και μια στους διαιτητές. Φτάνει πια αυτή η γελοιότητα που οι τρεις του λεκανοπεδίου συναγωνίζονται ποιος θα ευνοηθεί περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.