«Μισή» πρόβα με Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και πριν παίξει με την Μπενφίκα στην Τούμπα δίνει σήμερα στην Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ (19:00 Metropolis 95,5). Το ενδιαφέρον φυσικά εστιάζεται στον Νινούα που θα κάνει το ασπρόμαυρο ντεμπούτο του. Ο Γεωργιανός που αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον Δικέφαλο στο χώρο του κέντρου αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στο έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Σβαμπ.

Φυσικά το σημερινό φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσει ρυθμό ο Κρέσπο όπως και ο Ζαμπά ενώ σημείο αναφοράς είναι η επανεμφάνιση με τα ασπρόμαυρα για τους Μιχόγεβιτς, Λύρατζη που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον νεαρό Βρακά που συμμετείχε σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά δεν είχε αγωνιστεί στα δυο φιλικά με ΝΠΣ και Ατρόμητο. Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή επιστρατεύοντας και παιδιά από την Κ19 αφού υπάρχουν αρκετοί απόντες. Στους ήδη υπάρχοντες χθες προστέθηκαν δυο ακόμη, οι Πέλκας, Καντουρί που δεν θα ταξιδέψουν σήμερα το πρωί για την Αθήνα αφού αποφασίστηκε να προφυλαχθούν. Αντίθετα ταξιδεύει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιερα είναι οι:
Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας. Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής όπως δηλαδή είχε συμβεί και στα φιλικά στο Πανθεσσαλικό και μάλιστα είχε σκοράρει απέναντι στον ΝΠΣ Βόλου. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει επίσης στον ανέτοιμο Αουγκούστο και στον τραυματία Ροδρίγκο όπως φυσικά και στους εννιά συνολικά διεθνείς που από την Τετάρτη θα αρχίσουν να επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.