Mirror: «Όταν ο Σερ Άλεξ είχε κάνει λάθος για τον Καγκάβα»

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

Τα 80ά του γενέθλια γιορτάζει σήμερα, 31 Δεκεμβρίου ο εμβληματικός και θρυλικός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η Mirror ανέτρεξε πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 2013, όταν ο Σερ Άλεξ είχε προβλέψει... λάθος για τον Σίνζι Καγκάβα, τον οποίο ο ίδιος είχε φέρει στο Νησί.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2012 είχε αποτελέσει διακαή πόθο του Βρετανού τεχνικού, με τη Μάντσεστερ να δαπανά 16.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στην πρώτη σεζόν του στην Αγγλία, ο Ιάπωνας είχε πετύχει ένα χατ-τρικ σε έναν αγώνα κόντρα στη Νόριτς, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες τότε, πως θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, ο Σερ Άλεξ μετά από εκείνο το χατ-τρικ, είχε δηλώσει πως: «Ακόμη πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα τον δούμε στα καλύτερά του».

Όπως σημειώνει η Mirror, οι δηλώσεις του Φέργκιουσον ήταν ενδεικτικές για το τι περίμενε όλος ο σύλλογος από τον Καγκάβα, τους οποίους δεν μπόρεσε ποτέ να ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του. 

Την επόμενη σεζόν λοιπόν, ο Καγκάβα όχι μόνο δεν ήταν καλύτερος από την πρώτη του στο Μάντσεστερ, αλλά δεν πλησίασε καν τις επιδόσεις του με την Μπορούσια Ντόρτνμουντ, οι οποίες ήταν ο λόγος που η ομάδα είχε δώσει 16 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Τέλος, στο αφιέρωμα της Mirror, αναφέρεται και το πρόσφατο «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ έπειτα από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη, μη μπορώντας να εκπληρώσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, όταν αφίχθηκε στην πόλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.