Μήνυση κατέθεσε 16χρονη εναντίον παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2022

Η 16χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι, που προβάλλεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην ελληνική τηλεόραση, η οποία τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να πάνε σπίτι της για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε στο σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Η επόμενη κίνησή τους ήταν να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου έκαναν την καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, μίλησε στον ALPHA και είπε πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στα γεννητικά όργανα της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε. Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», τόνισε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.