Mήνυμα ενότητας από τον όμιλο Metromedia: ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανοί μαζί, όπως παλιά (VIDEO)

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

Φτάνει πια, ως εδώ... Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται την ενότητα, τη συμφιλίωση, τον αλληλοσεβασμό. ΠΑΟΚ και Άρης είναι αντίπαλοι μόνο στις γραμμές του γηπέδου. ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η τοξικότητα, η βία, οι ακρότητες πρέπει να αποβληθούν άμεσα. 

Ο όμιλος Metromedia, αντιλαμβανόμενος τον σημαντικό ρόλο που κατέχει ως κορυφαίος μιντιακός όμιλος στη Βόρεια Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του Άλκη, ο οποίος ήταν το τρίτο θύμα οπαδικής βίας την τελευταία πενταετία στην πόλη, στέλνει μήνυμα ενότητας στους φίλους του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, αλλά και όλων των ομάδων της χώρας: Ενότητα. Αγάπη προς τις ομάδες. χωρίς τυφλό φανατισμό.  

Το ρεπορτάζ που σας παραθέτουμε είναι από τις Συκιές της Θεσσαλονίκης, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Πριν από ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης. Όπως θα διαπιστώσετε, οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη συνομιλούν, γλεντούν, χορεύουν, κάνουν πλάκα και στη συνέχεια πηγαίνουν ΜΑΖΙ στο γήπεδο της Τούμπας. 

Αυτός είναι ο αθλητισμός. Μέσα από τις συλλογικές προτιμήσεις του καθένα, ενώνει. Διδάσκει τον αλληλοσεβασμό, προβάλλει τις αξίες. Δείτε το ξανά και ελπίζουμε πως θα παραδειγματίσει ΟΛΟΥΣ. Το αξίζουν τα παιδιά μας, που μεγαλώνουν σε αυτή την πόλη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ 2000 


Και ολοκληρωμένο...


  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.