Μήνυμα ελήφθη; 

Metrosport Team23 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης 

Η απώλεια ενός τίτλου, με τον τρόπο που καταγράφηκε, από μία αδιανόητη απόφαση ενός έμπειρου διαιτητή, από την Ισπανία, έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η κλοπή ενός τίτλου, δεν μπορεί τόσο απλά να ξεχαστεί για τον Δικέφαλο.

Ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έδωσε χέρι με χέρι, τον τίτλο στον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια στο προχθεσινό παιχνίδι και χάρηκε μετά από οκτώ χρόνια ανομβρίας, την κατάκτηση ενός τροπαίου, εξαιτίας του δώρου που δέχθηκε.

Η πρώτη διοικητική σύσκεψη

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ είχαν την πρώτη τους σύσκεψη. Παρόντες, ήταν οι δύο γιοί του μεγαλομετόχου, ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Κώστας Φωτιάδης. Βασικό θέμα συζήτησης, τι άλλο; Η απώλεια του τίτλου. Επικρατούσε προβληματισμός για όσα συνέβησαν και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο ΠΑΟΚ από έναν Ισπανό έμπειρο διαιτητή.

Υπήρξε και συζήτηση για το θέμα με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, τον Ιβάν Σαββίδη, όμως από την ΠΑΕ απέφυγαν να σχολιάσουν περισσότερο. Σήμερα υπήρξε η πρώτη επίσημη αντίδραση με τις επιστολές προς τον Κλάτενμπεργκ προς τον Κλάτενμπεργκ, τα αρμόδια υπουργεία, την αστυνομία και την ΕΠΟ. 

Οι φίλαθλοι παρά την πικρία τους, σε πρώτη φάση, ζητούν την ανασυγκρότηση της ομάδας. Την απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά. Ο στόχος πρέπει να είναι ένας και ξεκάθαρος: Να κατακτήσει η ομάδα κι άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια.

Φέτος απέτυχε! Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Έμεινε νωρίς πολύ πίσω στο Πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να κερδίσει το Κύπελλο, καθώς η ομάδα ήταν απροστάτευτη στο παρασκήνιο (έτσι αποδείχθηκε μετά τα όσα είδαμε από τις αποφάσεις του Λαόθ) και ο Κλάτενμπεργκ κάνει ότι θέλει. Αυτός που ήρθε και με την στήριξη του ΠΑΟΚ, αγνοεί τον ΠΑΟΚ και διαμορφώνει αποτελέσματα με το έτσι θέλω.

Το ζητούμενο για τον Δικέφαλο, είναι, εάν όλοι όσοι τον υπηρετούν, από τον πρώτο έως τον τελευταίο, έχουν λάβει το μήνυμα. Πολλοί λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός, όμως στον χώρο του ποδοσφαίρου, το αντίθετο ισχύει. Η σιωπή δεν είναι χρυσός.

Ο κόσμος θέλει να δει μια ισχυρή ομάδα. Εντός των ημερών, αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες κινήσεις με τους Μπότο και Λουτσέσκου να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο προγραμματισμός που έχει γίνει, αναμένεται να υλοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα, θεωρείται σημαντικό, για την συγκρότηση μίας ομάδας που θα κατακτά τρόπαια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.