Μήνυμα Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ηθελα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί - Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά δεν τα παρατάμε!»

Χάρης Δημαράς10 Δεκεμβρίου 2021

Ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν, αλλά και από το ότι αυτή συνοδεύτηκε από δικό του τέρμα και καλή απόδοση, εμφανίστηκε μετά τον αγώνα της Τούμπας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος παράλληλα έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια εν μέσω της δύσκολης περιόδου που διανύει ο Δικέφαλος: «Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε, παρά τη δύσκολη περίοδο!».

«Στο γκολ πήγα για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στον πάγκο… Ο Ομάρ ήταν τραυματίας πριν το παιχνίδι και ήθελα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, ήταν πολύ σημαντικό για μας γιατί είχαμε μια κακή περίοδο, νικήσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω, είναι δύσκολο για μας, είμαστε επαγγελματίες πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε με νίκες. Χάρηκα που ήρθε η πρόκριση με δικό μου γκολ και καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει να έχουμε συνέχεια».

Τέλος, για το μήνυμα που στέλνει στο Λουτσέσκου:

«Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να κανουμε τον κόσμο χαρούμενο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.