Μιντιούρης: «Θα μπορούσαν να δεχθούν μια μείωση οι διαιτητές»

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητής θα πρέπει να δείξει οι εμπλεκόμενοι του ποδοσφαίρου σύμφωνα με όσα είπε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ναούμ Μιντιούρης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι θα μπορούσαν να δεχθούν μια μείωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Έλληνες διαιτητές: «Έτσι όπως τα αποφάσισαν θα δούμε τους Έλληνες διαιτητές και πιστεύουμε ότι θα κάνουν μια καλή επανεκκίνηση. Τώρα θα κριθούν με αυστηρά κριτήρια. Σε κάθε λάθος θα τους συγκρίνουν με τους ξένους. Το λάθος θα το θυμούνται, το καλό δεν θα το θυμούνται.

Πιστεύω ότι και οι παράγοντες και οι παίκτες πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν εμείς δεν δείξουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, το αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι μπροστά μας. Το θέμα της εμπιστοσύνης θα παίξει μεγάλο ρόλο. Πρέπει οι παράγοντες να στηρίξουν το προϊόν που είναι δικό τους».

Για τη γραμμή του οφσάιντ και την εκμάθηση των διαιτητών: «Πιστεύω ότι η πιστοποίηση θα είναι πιο εύκολη. Ήδη γνωρίζουν το VAR και θα είναι πιο εύκολο».

Για τη μείωση των διαιτητών: «Θεωρώ ότι αυτό που έκαναν όσον αφορά το οικονομικό είναι εντάξει. Θα μπορούσαν να δεχθούν μια μείωση οι διαιτητές. Η κοινωνία και όλα τα επαγγέλματα είναι σε κρίση οπότε θα μπορούσαν να κάνουν λίγο πίσω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.