Μίντιλαντ: «Εξαιρετικός ΠΑΟΚ λόγω του ισχυρού Σαββίδη»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Η Μίντιλαντ παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται σε μεγάλη εξέλιξη λόγω του ισχυρού Ιβάν Σαββίδη!

Με τίτλο: «Μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια», οι επιτελείς της Μίντιλαντ υποδεικνύουν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ως τον άνθρωπο που η ομάδα οφείλει τα εξαιρετικά της αποτελέσματα.

Όπως υπογραμμίζουν, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία, ο σύλλογος γνώρισε μια μεγάλη άνοδο και κέρδισε πέντε τίτλους στα τελευταία χρόνια που κορυφώθηκαν με το «Double» του 2019 ενώ παράλληλα γίνεται και καταγραφή των ευρωπαϊκών πεπραγμένων δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο νούμερο 72 της κατάταξης των ομάδων της UEFA, ενώ η Μίντιλαντ στην 83η θέση.

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δικέφαλος; «Και εδώ ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός...» υπογραμμίζουν οι Δανοί, συμπληρώνοντας πως ο αντίπαλος δεν είχε χειμερινή διακοπή πρωταθλήματος και δεν έχει χάσει από τις 5 Δεκεμβρίου. Έκτοτε έχει παίξει 14 παιχνίδια χωρίς ήττα, εκ των οποίων 12 νίκες. Ο άνθρωπος στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πριν επιστρέψει αυτή τη σεζόν στον σύλλογο, κέρδισε σερί τίτλους ως προπονητής την περίοδο 2017-2019.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.