Μίντιλαντ: Δίνει κίνητρο στους κατόχους διαρκείας ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2022

Από την περασμένη Τετάρτη άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων από την Μίντιλαντ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 17 Φεβρουαρίου για την νοκ άουτ φάση του Conference League. 

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα αφορά μόνο τους κατόχους διαρκείας που θα έχουν και την προετεραιότητα. 

Μάλιστα χθες η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό πως η γενική είσοδος για τους κατόχους διαρκείας ειναι στις 50 κορόνες (κοντά στα 5 ευρώ!). Από την επομένη, δηλαδή από τις 8 Φεβρουαρίου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και οι μη κάτοχοι διαρκείας. 

Η Μίντιλαντ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορτογαλία ενώ χθες ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή. Οπως έγινε γνωστό απέκτησε τον 21χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό , Πάμπλο Ορτίθ με την μορφή του δανεισμού από την Αμέρικα Ντε Κάλι. 

Αύριο η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference θα δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί πορτογαλικού εδάφους με αντίπαλο την Μπρέινταμπλικ (6/2) ενώ την Τετάρτη θα αγωνιστεί απέναντι στη Βαλερένγκα και την επομένη θα επιστρέψει στη βάση της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.