Μήνου: «Ξεχώριζε από παιδί ο Πέλκας»

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Μήνου και μίλησε για τον Δημήτρη Πέλκα και την πορεία της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Μήνου δήλωσε:

Για τον καιρό που ο Πέλκας ήταν στην ακαδημία του: «Είχαμε δημιουργήσει ένα αθλητικό κέντρο. Η περιοχή δεν ήταν αναπτυγμένη για την οργάνωση και την ανάπτυξη των νέων παιδιών. Τον έφερε ο πατέρας του στα 10, ξεχώριζε. Ήταν μαζί με πιο αναπτυγμένα παιδιά αλλά έδειχνε ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα γιατί είχε αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τη στήριξη των γονιών του που ήταν κάθε μέρα στο αθλητικό κέντρο. Παρότι πέρασε δανεισμούς σε Καλαμαριά και Πορτογαλία αυτό δυνάμωσε τον χαρακτήρα του. Χαίρομαι για τι μαζί με τον συνεργάτη μου τον Ανδρέα Βοϊτσιδη βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι για την πορεία του».

Αν πίστευε ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Πέλκας: «Τα στοιχεία του ήταν τέτοια που μας έκαναν να δείξουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δουλέψαμε πάνω στον χαρακτήρα του και τη συνεργασία με τους άλλους παίκτες. Συνέχισε στην Ακαδημία Γιαννιτσών γιατί η δική μας ήταν μακριά από το σπίτι του και του έδωσαν και εκεί τα απαραίτητα στοιχεία. Ήταν παιδί που δεχόταν τη συμβουλή. Πολλά παιδιά νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ο Δώνης τον εμπιστεύτηκε και έκανε την πορεία που ξέρουμε».

Αν μιλάει ακόμα με τον Πέλκα: «Αρκετές φορές στην Καλαμαριά που είχα το ΠΡΟΠΟ ερχόταν και με έβλεπε. Έχω σχέσεις με την οικογένεια η οποία έχει βγάλει ποδοσφαιριστές. Και ο ξάδερφος του παίζει στα Τρίκαλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.