Μήνου: Ο Μπούργος θέλει να αιφνιδιάσει, ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου και αναφέρθηκε στην μάχη που δίνουν Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ για μία θέση στην Ευρώπη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Αν πήγαινε καλά η ομάδα, θα γινόταν αλλαγή προπονητή; Όταν αλλάζεις προπονητή είναι κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα όταν έχεις να διαχειριστείς το ίδιο υλικό με τον προηγούμενο τεχνικό δεν μπορείς να ζητάς και παραπάνω πράγματα. Οι αλλαγές που κάνει ο Μπούργος ίσως είναι για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για τη μάχη της Ευρώπης:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μειονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Έχει φορτωμένο πρόγραμμα και έχει και τον τελικό Κυπέλλου μπροστά του. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, η ΑΕΚ μπορεί να εμφανιστεί σε ένα παιχνίδι πολύ καλή και σε ένα άλλο να μην έχει την απόδοση που θέλει. Η αγωνιστική πειθαρχία είναι περίεργο πράγμα στις μεγάλες ομάδες. Ένας καλός προπονητής μπορεί να καταλήξει από την πρώτη εβδομάδα κιόλας πως θα διαχειριστεί το υλικό που έχει. Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά και οι παίκτες του φαίνεται να έχουν επαναπαυτεί στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δεν περίμενα να έχουν τέτοια εικόνα και ειδικά μετά και τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Γιατί αν θέλεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, πρέπει να δείξεις πράματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.