Μήνου: «Ο Μαραντόνα σημάδεψε όλες τις εποχές»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Ο Αντώνης Μήνου, ο άνθρωπος που δέχθηκε το τελευταίο γκολ του Μαραντόνα, στο Μουντιάλ του 1994, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον μεγάλο Αργεντίνο. «Είναι δύσκολο για κάθε άνθρωπο όταν χάνεται κάποιο πρόσωπο που είναι τόσο αποδεχτό από όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι ίσως τα τραβούσε στα άκρα πολύ γρήγορα για να φύγει πολύ πιο σύντομα απ' ότι έπρεπε. Είχαμε δει και πιο πριν τα παιχνίδια που είχε κάνει στο Μουντιάλ. Ήταν δύσκολη κλήρωση για εμάς.  

Είχε προβλήματα όσον αφορά την καλή του φόρμα εκείνη την περίοδο και θυμάμαι τον Αλκέτα (σ.σ. Παναγούλια) που μας έλεγε «ποιος είναι ο Μαραντόνα;» και μετά το παιχνίδι μας έβαλε χέρι λέγοντας «είχατε το μυαλό σας μόνο ποιος θα πάρει την φανέλα του». Ήταν η τελευταία του συμμετοχή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όλες τις εποχές σημάδεψε. Και σήμερα ακόμη, με τις παρεμβάσεις που έκανε. Δεν ήταν ένα πρόσωπο που ήταν στενά ποδοσφαιρικό, περνούσε και κοινωνικά μηνύματα που είχαν και μία αντίφαση με την ζωή που ζούσε, αλλά γι' αυτό και ήταν διαφορετικός. 

Θυμάμαι από τα αποδυτήριά τους, για 20 λεπτά δεν ακούγαμε άλλη φωνή, μόνο του Μαραντόνα. Τα αποδυτήρια τα δικά μας ήταν προκάτ και άκουγες τα διπλανά. Αυτό ήταν το επίπεδο ενός μεγάλου παίκτη, όλη την ώρα έφτιαχνε τους συμπαίκτες του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.