Μήνου για δηλώσεις Λουτσέσκου: «Δηλαδή αυτό είναι επίπεδο προπονητή; Ας σχολιάσει την δική του ομάδα»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον προημιτελικό μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και σχολίασε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον πρώτο αγώνα.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την παράδοση. Από την στιγμή που είναι και οι δύο εκτός πρωταθλήματος για να σκεπάσουν τα κακά αποτελέσματα θα το κηνηγήσουν. Δεν νομίζω κάποια να το θέλει περισσότερο ή λιγότερο» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον πρώτο προημιτελικό για τον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα με την ΑΕΚ: «Δηλαδή αυτό είναι επίπεδο προπονητή, να σχολιάζει τι κάνει ο αντίπαλος; Να σχολιάσει την δική του ομάδα. Είναι ανεπίτρεπτο για επαγγελματία προπονητή. Είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες; Και τα προηγούμενα χρόνια που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μιλούσε για το πως παίζει ο αντίπαλος. Οι άλλες ομάδες κάνουν έναν σχεδιασμό. Είναι ανεπίτρεπτες αυτές οι δηλώσεις.»

Τόνισε για το παιχνίδι ότι: «Παίζει σημαντικό ρόλο το γκολ. Μπορεί να βάλει ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει σημασία και το χρονικό σημείο που θα το πετύχει. Ο ΠΑΟΚ, αν σκοράρει, μετά μπορεί να παίξει γρήγορα γιατί θα ανοιχτεί η ΑΕΚ και θα της δημιουργήσει πρόβλημα. Και οι δύο ομάδες είναι καλές μεσοεπιθετικά. Ο ΠΑΟΚ, επίσης, είναι βελτιωμένος αμυντικά στα τελευταία ματς. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τους αμυντικούς. Είναι θέμα συνολικής δουλειάς.»

Για τους παίκτες «κλειδιά» σημείωσε: «Ο Αραούχο σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά η ΑΕΚ έχει και τον Γκαρσία και τον Τσούμπερ. Έχει την ποιότητα να δημιουργήσει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στο κέντρο, έχει ποδοσφαιριστές που βγαίνουν μπροστά, όμως, επιθετικά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. Ο Τσούμπερ, βέβαια, δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Περίμενα περισσότερα πράγματα. Ίσως έδωσε πολλά στην αρχή και τώρα είναι πεσμένος.»

Για την επιλογή του Πογέτ για τον πάγκο της εθνικής είπε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για μεγάλες αλλαγές. Το πολύ πολύ να επανέλθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος, αλλά αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι να φτιάξουμε μία ομάδα για να κερδίζουμε πιο εύκολα και να μην χάνουμε από τις ομάδες με το ίδιο επίπεδο. Είναι, πάντως, ρίσκο να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι προπονητές.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.