Μηνιαία Συνδρομή Γυμναστηρίου μόλις με 16,90€!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να ιδρώνει, να κοπιάζει, να αγκομαχά και όλα αυτά με όρεξη και καλή διάθεση;

Στο Goldmall.gr όλα είναι δυνατά, ακόμα και η αγάπη για το γυμναστήριο! Αν μάλιστα αποκτήσεις και την προσφορά για Μηνιαία Συνδρομή στο Γυμναστήριο «Εν Σώματι», στην Ανάληψη, μόλις με 16,90€ (από 40€), τότε θα πηγαίνεις... τραγουδώντας!

Κι αυτό γιατί, όλοι του οι χώροι είναι σύγχρονοι, άνετοι, καθαροί και πλήρως εξοπλισμένοι, με σύγχρονα και κορυφαίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης!

Η συνδρομή περιλαμβάνει ελεύθερη χρήση σε Όργανα, Μηχανήματα Ενδυνάμωσης, Βάρη, Ποδήλατα, Διαδρόμους, Ελλειπτικά και όχι μόνο!

Επιπλέον, το προσωπικό του χώρου είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να πετύχεις τους δικούς σου προσωπικούς στόχους!

Το γυμναστήριο «Εν Σώματι» ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια το ταξίδι του στον χώρο της γυμναστικής και της καλής σωματικής υγείας και συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία την πορεία του!

Στους σύγχρονους χώρους του, ο καθένας μπορεί να απολαύσει ομαδικά ή ατομικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του χώρου.

Απόλαυσε εντυπωσιακά αποτελέσματα και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται, με απώλεια βάρους αλλά και γράμμωση!

«Εν Σώματι»! Εδώ η γυμναστική είναι διασκέδαση!

Βρες τώρα την προσφορά του Goldmall.gr για Μηνιαία Συνδρομή στο Γυμναστήριο «Εν Σώματι», στην Ανάληψη, μόλις με 16,90€ (από 40€)!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.