«Μην υποτιμήσει ο Άρης την Κοβαλίβκα, στεναχωρημένος ο Μάτος»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουκρανός ατζένητς, Άλεξ Πανκοφ και μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα στο Βικελίδης και τόνισε ότι οι κίτρινοι να μην κάνουν το λάθος και υποτιμήσουν τους Ουκρανούς, ενώ αναφέρθηκε και στον Λέο Μάτος, επισημαίνοντας πώς ο Βραζιλιάνος είναι στεναχωρημένος που δεν υπολογίζεται φέτος από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επτά παίκτες μου θα είναι σήμερα στη βασική ενδεκάδα της Κόλος για το παιχνίδι με τον Άρη στο Βικελίδης. Σε καλή φόρμα είναι ο φορ της ομάδας, που έχει σκοράρει δις τις πρώτες αγωνιστικές στην Ουκρανία, όπως και ο σέντερ μπακ που είχα προσπαθήσει πριν 2-3 χρόνια να τον φέρω στην Ελλάδα. Είναι μεγάλο λάθος να υποτιμήσει κάποιος την Κοβαλίβκα. Είναι σταθερή ομάδα και πρωτάρα στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τον σύλλογο. Φέτος, θα παλέψει για την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα. Είναι αμυντική ομάδα, παίζει στην κόντρα επίθεση. Το μείον είναι ότι δεν έχει ξανά παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι. Η Κόλος πήρε παίκτη που πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τον Σεφτσένκο. Σίγουρα ο Άρης θα ψάξει γρήγορα το γκολ. Αν δεν το πετύχει μέχρι το 25΄, μετά θα είναι δύσκολα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Τον Μπρούνο Γκάμα τον γνωρίζουν από τη θητεία του στη χώρα».

Για τον Λέο Μάτος:

«Είναι στεναχωρημένος ο Μάτος που δεν παίζει. Είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλό παιδί, τον γνωρίζω χρόνια. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αν έρθει μια πρόταση καλή, μπορεί να φύγει. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Είναι 34χρονών, σίγουρα μπορεί να παίξει δυο χρόνια σε υψηλό επίπεδο και περιμένει. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ο Χατσερίντι είναι στην Ντιναμό Μπρεστ. Χθες με την Μακάμπι έπαιξε πολύ καλά, αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε. Στον ΠΑΟΚ ήρθε σε μια εποχή που είχε ως δίδυμο τους Βαρέλα και Κρέσπο και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.