Μιλόγεβιτς: Η φιλία με τον Γ.Σαββίδη, ο Ματέο Γκαρσία και η... Ηρακλάρα

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και νυν της Αλ Αχλί, τοποθετήθηκε αναφορικά με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη, την φιλία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και Γιώργο Σαββίδη καθώς και για την... «Ηρακλάρα» του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για την πορεία του στην Αλ Αχλί: «Αποκλειστήκαμε στο ασιατικό Champions League στους ημιτελικούς και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Σαουδική Αραβία και έχω μείνει έκπληκτος από την οργάνωση και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται εκεί. Ακόμα και σε επίπεδο οργάνωσης με VAR και διαιτητές είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υπήρχαν προτάσεις και από Ελλάδα, αλλά η πρόταση από την Αλ Αχλί με κέρδισε γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Εχω χρόνο μπροστά μου να έρθω στη Θεσσαλονίκη ως προπονητής».

Για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία: «Αν κάποιος μπορεί να πει όλη την αλήθεια για τον Ματέο, είμαι εγώ. Τον ήθελα εγώ πάρα πολύ στον Ερυθρό Αστέρα και μας προσέφερε με τα γκολ του σπουδαίες στιγμές. Είναι ένας αργεντίνος με καλό αριστερό πόδι. Τα έσοδα του Ερυθρού Αστέρα έρχονται από τις πωλήσεις παικτών και από την στιγμή που ήρθε νέος προπονητής έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Αν ο φίλος μου ο Καρυπίδης επιμένει για τον Ματέο ήξερα ότι θα τον πάρει. Ο Ματέο είναι νικητής και παίζει για την ομάδα, ενώ έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions League».

Για τον Γιώργο Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ: «Φίλος μου είναι και ο Γιώργος Σαββίδης. Τα χρήματα του Champions League είναι πολλά και θα ήταν απαραίτητα για την κάθε ομάδα, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό και τις άδειες κερκίδες. Είδα το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, αλλά ήταν δύσκολο με το σύστημα που παίζει ο Φερέιρα να πάρει κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι και πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τον κάθε αντίπαλο και χρειάζεται πίστωση χρόνου. 

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς είναι ένα σπάνιο φαινόμενο παίκτη και θα βοηθήσει πολύ. Εχει περάσει από την Μπενφίκα και έχει πολύ καλά στοιχεία, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ελλάδα».

Ενώ για την παρουσία του στον Ηρακλή: «Δεν έπαιξα στον Ηρακλή, έπαιξα στην Ηρακλάρα εγώ και έχω να θυμάμαι όλες τις στιγμές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.