«Θα γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς - Αυτή είναι η φυσική του θέση»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την παρουσία του στην Εθνική Σερβίας και την πορεία του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσπάθεια της Σερβίας, με τον Μάρκο Πάντελιτς στην ομοσπονδία:

«Είναι υπηρεσιακός πρόεδρος, θα υπάρξει αλλαγή και μόνιμη λύση στην προεδρία. Ξέρω ότι έχει αναλάβει ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς προπονητής της Εθνικής και μέλος της ομάδας είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Για τη συνεργασία που είχε μαζί του στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Σερβίας:

«Συνεργάστηκα μαζί του από το 2012 ως το 2015 και έπαιζε σ’ αυτές ένα χρόνο μικρότερος ηλικιακά από την αντίστοιχη ηλικιακή Εθνική ομάδα. Ήταν μέλος της Παγκόσμιας Κ20 του 2015-16 και από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας».

Για το αν περίμενε να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς:

«Η αλήθεια είναι πως όταν πήγε στη Μπενφίκα δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως θα φύγει και θα πάει στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ θετική εξέλιξη για τον ίδιο, είχε αγωνιστεί και στην Παρτιζάν. Έκανε πολύ καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ. Θα εξελιχθεί στην καριέρα του. Μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Είναι παίκτης με τεράστια προοπτική. Στην Μπενφίκα δεν έπαιξε όσο θα έπρεπε και δεν εξελίχθηκε. Στον ΠΑΟΚ παίζει σταθερά κι αυτό τον βοηθάει να εξελιχθεί στην καριέρα του».

Για τη θέση του ως εξτρέμ:

«Η φυσική του θέση είναι αυτή. Αν τον ρωτήσετε νομίζω ως δεξί εξτρέμ προτιμά να αγωνίζεται και κάνει την κίνηση να σουτάρει με το ανάποδο πόδι».

Για το αν έχει τα χαρακτηριστικά να ηγηθεί του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένας από τους ηγέτες στην Εθνική. Είχε αυτά τα χαρακτηριστικά. Φυσικά μπορεί να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης που εμπνέεται πάρα πολύ από τον προπονητή. Αν του βρει το κουμπί, δίνει το 100% και μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Για το αν θα είναι βασικός σήμερα κόντρα στην Ιρλανδία;

«Δεν ξέρω αν θα τον επιλέξει ο Στοΐκοβιτς σήμερα. Είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή, δεν ξέρουμε τα πλάνα του. Θέλω τον δω βασικό. Αλλά δεν ξέρω αν θα συμβεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.