Λουτσέσκου: «Box to box ο Σοάρες με καλά τρεξίματα, θα δώσει ενέργεια στο παιχνίδι μας»

Γιώργος Ζαΐρης29 Ιανουαρίου 2022

Στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με αφορμή το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως «κρίνονται μόνο τρεις βαθμοί», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φιλίπε Σοάρες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει να φορτώσει με περισσότερο άγχος τους ποδοσφαιριστές του και φρόντισε μέσα από τις δηλώσεις του να μην μιλήσει για... τελικό: «Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα όπου διακυβεύονται τρεις βαθμοί. Θα τεθούν αντιμέτωπες δυο πολύ καλές ομάδες του Πρωταθλήματος που στόχο θα έχουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Μαζί με τον Ολυμπιακό είμαστε οι δυο ομάδες στην Ελλάδα που συνεχίζουμε και στις τρεις διοργανώσεις και επομένως έχουμε συνεχή παιχνίδια. Η σεζόν είναι απαιτητική και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Κάθε τρεις μέρες έχουμε ματς και σε κάποιες στιγμές δεν έχουμε ενέργεια. Για αυτό το ζητούμενο είναι η ισορροπία. Αλλά πιστεύω οτι είμαστε σε καλό σημείο αν σκεφτούμε πως είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται από την αρχή». 

Αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Σίγουρα θα θέλαμε τον κόσμο μας . Είναι μειονέκτημα να παίζεις χωρίς οπαδούς, το ποδόσφαιρο φτιάχθηκε για να το βλέπει ο κόσμος. Και όταν αναφερόμαστε στον δικό μας κόσμο είναι απώλεια να μην τον έχουμε κοντά μας γιατί μας δίνει ενέργεια». 

Τέλος αναφέρθηκε και στον Σοάρες: «Είναι ένας παίκτης με ποιότητα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Παίκτης box to box με καλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου. Νομίζω ότι θα μας δώσει ενέργεια στο παιχνίδι μας. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί για να μάθει την ομάδα και τις ιδέες που έχουμε στο παιχνίδι μας. Εγώ θέλω να έχω απόλυτα έτοιμο έναν παίκτη ώστε να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μέσα από το παιχνίδι του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.