Μηλιωρίδης: «Ο Κλάτενμπεργκ λύγισε από την αφόρητη πίεση του Ολυμπιακού»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης, πρώην παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε κατηγορηθεί για εμπρηστική επίθεση, μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για την δική του υπόθεση, όσο και για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για δωροδοκία.

«Προφανώς ο Ολυμπιακός ξέρει να το κάνει καλά αυτό το παιχνίδι με τα ΜΜΕ. Δεν υπάρχει εξήγηση για την δική μου υπόθεση, θα περιμένω να γίνουν τα δικαστήρια και θα αθωωθώ γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Κατηγορούμαι για υλικές ζημιές, είναι αστεία τα πράγματα. Ασκούν πολύ πίεση στη δικαιοσύνη με τον Τύπο και έτσι γίνεται αυτό που γίνεται. Παρακαλάω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δεν υπάρχει κάτι για μένα. Ο ανακριτής με φώναξε πέντε χρόνια αφότου η υπόθεση είχε γίνει. Λόγω των ΜΜΕ έχω αυτή την στιγμή έχω την υποχρέωση να δίνω το παρών στο αστυνομικό τμήμα» είπε αρχικά και συνέχισε μετά από ερώτηση για τον ΝΠ που καταγγέλλει ο Ολυμπιακός ότι εμπλέκεται στην δωροδοκία:

«Κάτι έχω στο μυαλό μου, δεν μπορώ να σας πω. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φτιάχνει πολύ καλά το παιχνίδι. Έχει ασκήσει αφόρητη πίεση στον Κλάτενμπεργκ, που ήρθε εδώ για κάνει δουλειά και λύγισε. Μπορεί να τον έχουν απειλήσει και φοβάται να το πει. 100% έχει λυγίσει. Ο άμεσος θιγόμενος είναι ο Άρης, ο Ολυμπιακός τι σχέση έχει; Παίκτη του Άρη δεν λένε ότι πήγαν να δωροδοκήσουν; Θέλει ο Ολυμπιακός να βάλει τον ΠΑΟΚ στη γωνία. Ο Άρης εκτελεί πάντα εντολές του Ολυμπιακού, όποιος δεν το βλέπει, δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Εκτελώ ότι πει το αφεντικό. Ας γίνει έρευνα και να βρεθεί αν έχει γίνει κάτι. Ο κ. Καραπαπάς κάνει τον μάνατζερ του Σιαμπάνη; Ή είναι ο πατέρας του;»

Κατέληξε λέγοντας για τον Σιαμπάνη: «Τον θυμάμαι από την ομάδα, ήταν εξαιρετικό παιδί και ταλαντούχος τερματοφύλακας. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αν κάποιος παίζει με τον Σιαμπάνη είναι ο εαυτός του. Δεν μπορεί να λένε για δωροδοκία και να μην λέει τίποτα. Ας βγει να κάνει την καταγγελία. Αυτό κάνει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, πετάει λάσπη, είναι η τακτική τους. Όποιος ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.