Ο Μηλιωρίδης, ο Τουρσουνίδης και ο ΑΟ Μεσήμβριας με τα... ασπρόμαυρα

Metrosport Team16 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι Σπύρος Μηλιωρίδης και Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησαν για τη νέα προσπάθεια που θα γίνει με τον ΑΟ Μεσήμβριας, την αλλαγή χρώματος στην ομάδα αλλά και τον στόχο για ανόδους. Οι δύο άνδρες μίλησαν και για το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με τον Μηλιωρίδη να λέει πως ο Δικέφαλος πρέπει να πάει για την 2η θέση και το Κύπελλο ενώ ο Τουρσουνίδης είπε πως πρέπει η ομάδα να εστιάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσαν:

Για την προσπάθεια με τον ΑΟ Μεσήμβριας:

Μηλιωρίδης:

«Στο καταστατικό της ομάδας αναφέρεται ότι μπορεί να φοράει ο σύλλογος άσπρο-μαύρο-κίτρινο, εμείς απλά βγάλαμε το κίτρινο, δεν διαφώνησε κανείς από τη Ν.Μεσήμβρια. Ο στόχος είναι να ανεβαίνουμε κάθε χρόνο και μια κατηγορία, μέχρι να φτάσουμε στη Γ Εθνική. Μην ξεχνάμε πως εκεί είναι και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, είναι δέλεαρ αυτό. Υπάρχουν πολλά παιδάκια στο χωριό. Είμαστε σε συνεργασία με τον Δήμο για να έχουμε το γήπεδο».

Τουρσουνίδης:

«Με τον Σπύρο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, κάνει μια προσπάθεια και θα πάω και εγώ εκεί. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει μια καλή προσπάθεια και με τις ακαδημίες».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

Τουρσουνίδης

«Το αποτέλεσμα έρχεται σε τελευταία μοίρα για μένα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Το έχω πει πως αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο, να ρίξει όλο το βάρος στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ και στον τελικό με τον Ολυμπιακό».

Μηλιωρίδης

«Εμένα η γνώμη μου είναι να κυνηγήσει και τους δύο στόχους. Να πάρει και την 2η θέση και το Κύπελλο και στο τέλος πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.