Μιλίνκοβιτς: «Ο Ζίβκοβιτς είναι ο τέλειος παίκτης»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, πρώην προπονητής του Άρη και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην Παρτιζάν, που, πλέον, εργάζεται στο Κουβέιτ και στην Αλ Ζάχα, μίλησε στο Metropolis 95.5.  

«Τον ξέρω πολύ καλά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί θεωρώ ότι είναι ο τέλειος παίκτης με βάση την συνύπαρξη μας στην Παρτιζάν. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Σερβίας κάτω των 20 που κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο το 2015 και μετά είχε φανταστική χρονιά με την Παρτιζάν και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Είναι ακραίος, μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά με την ίδια ευκολία και το χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορεί και να εκτελέσει και να δώσει ασίστ» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Είμαι σίγουρος ότι έκανε καλή επιλογή. Θα προσαρμοστεί, ξέρει από πίεση, γνωρίζει ότι παίζοντας στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίζει. Χρειάζεται να έχει τύχη και να βρει τον εαυτό του γιατί είχε δύσκολες στιγμές στην Μπενφίκα. Εφόσον έχει καλή μετάβαση και αν έχει την υποστήριξη από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ όχι μόνο θα πιάσει αλλά θα είναι και από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Με τον Άντρια δεν κρύβω ότι έχω πολύ καλές σχέσεις. Είναι νέος και έχει να δώσει πολλά ακόμη».  

Για τον Άρη υπογράμμισε: «Μία φορά στον Άρη για πάντα Άρης. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στην Super League και αναπτύσσεται. Eλπίζω να μπει και στους ομίλους του Europa League, τον παρακολουθώ. Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ανδρέας Τάτος, πραγματικό δεκάρι και εξαιρετικός παίκτης», ενώ σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τον Ντάτκοβιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.