Μίλερ για χρυσή μπάλα: «Ήταν μια απογοήτευση - Την άξιζε περισσότερο ο ΄Λέβα»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Ο Τόμας Μίλερ τοποθετήθηκε για την απονομή της χρυσής μπάλας, λέγοντας ότι το θεωρεί πολύ άδικο που την κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι και όχι ο συμπαίκτης του στην Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Γερμανός έμπειρος σέντερ φορ, με ανάρτηση του στο Linkedln, εξέφρασε την αντίθεση του για τον κατακτητή της «Ballon d or» και το παρομοίωσε με εκείνη την απονομή του 2013, που όπως δηλώνει, έπρεπε να το είχε πάρει ο Φράνκ Ριμπερί.

Επίσης, ο Μίλερ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και επίθεσης για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λίγκ, χωρίς βέβαια κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του, αφού έχει κλειδώσει ήδη την πρώτη θέση. 

«Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο.

Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει.

Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

ΥΓ: Με τον Λιονέλ Μέσι, οι εκλογές ήταν ίσως το καλύτερο ατομικιστικό που έχει δημιουργήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Lionel για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ακόμα κι αν πιστεύω ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα το άξιζε περισσότερο αυτή τη φορά. Τι εννοείτε όλοι;», ανέφερε ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός στο ποστάρισμα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.