Μιλάνοφ: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιουνίου 2022

Φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League έχρισε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Λέφσκι Σόφιας ο Γκιόργκι Μιλάνοφ.

Ο έμπειρος μέσος της της Λέφσκι παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις αλλαγές στην βουλγαρική ομάδα αλλά και για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ που έρχονται σε Σόφια (21 Ιουλίου) και Θεσσαλονίκη (28 Ιουλίου) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Μιλάνοφ θυμήθηκε που ως παίκτης της Βίντι είχε κερδίσει τον Δικέφαλο δυο φορές την σεζόν 2018-19, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα που είναι το φαβορί για την πρόκριση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικά σκληρός αντίπαλος. Χαίρομαι που παίζουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Πριν από δυο χρόνια έπαιξα εναντίον τους με την ομάδα μου στην Ουγγαρία (σ.σ αγωνιζόταν στην Βίντι) τους νικήσαμε δύο φορές. Θα υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλεια», είπε αρχικά ο Μιλάνοφ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς, θα είναι δύσκολη για εμάς αυτή η σύγκρουση, είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι τόσο δυνατοί όσο μέχρι τώρα. Αν είμαστε ενωμένοι, είναι πολύ δύσκολο να νικηθούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.