Μίλαν - Σασσουόλο 2-5: Άλλη μια τραγική εμφάνιση για τους «ροσονέρι» και αρνητικό ρεκόρ

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2023

Έξι μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Μίλαν δεν θυμίζει με τίποτα την ομάδα που το σήκωσε αφού στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ο... σταματημός της δεν έχει κατήφορο. Αυτή την φορά γνώρισε νέα ήττα από την Σασσουόλο εντός έδρας με 2-5.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν... ευκαιρία να ξεσπάσουν αφού είχαν να κάνουν νίκη από μέσα Οκτώβρη, ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν το αρνητικό τους σερί μετρώντας πια, 1 νίκη σε 6 παιχνίδια, ενώ έχει να κερδίσει πέντε παιχνίδια συνεχόμενα.

Η τελευταία φορά που η Μίλαν δέχθηκε 5 γκολ εντός έδρας σε αγώνα για την Serie A, ήταν στις 6 Απριλίου του 1997 όταν είχε ηττηθεί με 1-6 από την Γιουβέντους. Η Μίλαν δέχθηκε 4+ γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Καλουλού, Γκάμπια, Ερναντέζ, Κρούνιτς (71' Πόμπεγκα), Τονάλι, Σαλεμάκερς (70' Μεσίας), Ντε Κετελάρ (46' Λεάο), Ρέμπιτς (71' Οριγκί), Ζιρού

Σασσουόλο: Κονσίλι, Τρεσόλντι, Έρλιτς, Μαρκίτσα (46′ Κυριακόπουλος), Ροζέριο, Φρατέσι (77′ Τόρστβεντ), Ομπιάνγκ, Τραορέ, Μπεράρντι (84′ Φεράρι), Λοριέν (76′ Άλβαρες)


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.