Μίλαν-Ρόμα 3-3: Απίστευτο ματς στο «Σαν Σίρο»!

Στέφανος Αβραμίδης27 Οκτωβρίου 2020

Χορταστικότατο παιχνίδι στο «Σαν Σίρο» όπου Μίλαν και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές αλλά οι πρωτευουσιάνοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις και τους ανάγκασαν στην πρώτη τους φετινή βαθμολογίκή απώλεια.

Μόλις στο 2' οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ με ποιον άλλον; Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Οι «τζιαλορόσι» έφεραν το ματς στα ίσια στο 14' με τον Έντιν Τζέκο που εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Ταταρουσάνου.

Η Μίλαν πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 47' με τον Σαλεμάκερς μετά από ασίστ του Λεάο.

Η Ρόμα ισοφάρισε ξανά στο 71’ με πέναλτι του Βερετού, έπειτα από μαρκάρισμα του Μπενασέρ στον Πέδρο. Όμως ο «Ίμπρα» απόντησε με το ίδιο νόμισμα μετά από ανατροπή του Τσαλχάνογλου από τον Ιμπάνιες.

Όμως η Ρόμα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Κουμπουλά έγραψε με κοντινή προβολή το 3-3 σε μια συνολική αδράνεια της άμυνας των «ροσονέρι».

Η Μίλαν οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς έναντι 11 της Νάπολι ενώ η Ρόμα είναι στην 8η θέση μαζί με την Ελλάς Βερόνα στους 8 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Κερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ, Κεσιέ, Σαλεμάκερς (73' Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Λεάο (73' Καστιγιέχο), Ιμπραΐμοβιτς  

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Μιράντε, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κουμπούλα, Κάρσντορπ (67' Πέρες), Πελεγκρίνι (76' Κριστάντε), Βερτού (86' Ντελ Φράιλε), Σπινατσόλα, Μχταριάν, Πέδρο, Τζέκο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.