Μίλαν-Ίντερ: Τα «φέρετρα», τα εκπληκτικά Coreo και οι… χάρτινοι-Είναι όντως 20; (Pics&Vids)

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος24 Απριλίου 2024

Φυσικά και δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο η αμφισβήτηση του αντιπάλου και το πικάρισμα.

Στα «απόνερα» του derby della Madonnina στο οποίο η Ίντερ «έραψε» το δεύτερο αστέρι της, υπήρχαν πανηγυρισμοί με «φέρετρα», εκπληκτικά coreo, σαφείς αναφορές για «χάρτινους» τίτλους γυρνώντας σε εποχές Calciopolis... 

Η Ίντερ θα κατακτούσε ούτως ή άλλως τον φετινό τίτλο στη Serie A, όμως η μαθηματική εξασφάλισή του κόντρα στη Μίλαν, με δεύτερη νίκη μετά το 5-1 του πρώτου γύρου, με εξαιρετικό σερί νικών τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίζοντας την… προσπέραση στους τίτλους (20-19) σ’ αυτό το derby (το πρώτο στην ιστορία που έγινε ημέρα Δευτέρα) ήταν κάτι παραπάνω από ποθητή για τη Νερατζούρο πλευρά του Μιλάνου.

Για τους «πληγωμένους» φέτος Ροσονέρι ήταν η ελπίδα της αποτροπής αυτών των πανηγυρισμών και ακόμη μια ευκαιρία εκδήλωσης αμφισβήτησης του αριθμού των τίτλων της Ίντερ.

Το Calciopolis, τα… μαθηματικά με coreo και φέρετρα

Οι Ροσονέρι αμφισβητούν πως η Ίντερ έφτασε στα 20 πρωταθλήματα, με σαφείς αναφορές στο Calciopolis του 2006, όταν οι Νερατζούρι, αν και τρίτοι στη βαθμολογία εντός αγωνιστικού χώρου, πανηγύρισαν τον τίτλο.

Η τότε απόφαση για το σκάνδαλο αφαίρεσε τα Πρωταθλήματα 2005 και 2006 από τη Γιουβέντους που υποβιβάστηκε στη Serie B, αποκλείστηκε από το Champions League και έδωσε 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μίλαν τιμωρήθηκε με αφαίρεση 30 βαθμών από το πρωτάθλημα 2005-06, ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και αποκλεισμό από το Champions League.

Οι οπαδοί της Ίντερ πανηγύρισαν τους 20 τίτλους, που σύμφωνα με τους αντίστοιχους της Μίλαν (και της Γιουβέντους) είναι… 19.

Άλλωστε ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικό το πανό που σήκωσαν οι Ροσονέρι στο Derby della Madonnina της περασμένης Δευτέρας, το οποίο έγραφε: «Τα μαθηματικά δεν είναι γνώμη: Στο γήπεδο είναι 19!».

Πριν τη σέντρα άλλωστε έστελναν μήνυμα σχολιάζοντας το πάρτι των Νερατζούρι ως: «Το πάρτι για τα χάρτινα αστέρια».

Στα δύο πέταλα του γηπέδου ξεχώριζαν τα δύο coreo των οπαδών.

«Η μοίρα μας είναι ο εφιάλτης σας» συνοδευόμενο από 2 αστέρια έγραφε αυτό της Curva Nord των Νερατζούρι.

Η Curva Sud των Ροσονέρι απάντησε με coreo που είχε ποντίκια να τοποθετούν τα αστέρια δίπλα στο Scudetto σαν ήταν τυρί…

Μετά τη νίκη της Ίντερ οι οπαδοί της ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μιλάνου πανηγυρίζοντας έξω από τη Duomo με βεγγαλικά, συνθήματα και ένα… φέρετρο στα χρώματα της Μίλαν έξω από τον καθεδρικό ναό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.