Μικτή Κ17 ΕΠΣΜ: Πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Η μικτή Ξ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας ύστερα από πολύ καλή απόδοση   νίκησε την ΕΠΣ Κοζάνης µε 4-0 στο δηµοτικό γήπεδο Γιαννιτσών και προκρίθηκε στον ηµιτελικό του πανελλήνιου πρωταθλήµατος προεπιλογής εθνικών οµάδων. Στην αρχή του αγώνα η ΕΠΣ Κοζάνης ήταν άτυχη καθώς είχε δοκάρι στο 6’ σε εκτέλεση φάουλ του Ραφαηλίδη ενώ στο 15’ είχε µεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά απέκρουσε αποτελεσµατικά µε τα πόδια ο Μπάτος. Από κει και πέρα ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση των παικτών της ΕΠΣΜ οι οποίοι εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν είχαν και ευκαιρίες για περισσότερα τέρµατα µε τους Βρύζα, Μωυσίδη, Καλπακίδη, Βλαχοδήµο και Χατσίδη.


ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0

ΕΠΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ 4

Στο 51’ αποβλήθηκε ο Ραφαηλίδης.

Σκόρερ: Μυωσίδης (21΄, 28΄, 89’), Βρύζας (37’)

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ασλανίδη (Κουτσικανίδης, Τσικλητάρη ∆.) Πιερίας.

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σαββίδης Αντ., Κικίδης (28 λτρ. Ντεµάι), Βουνοτρυπίδης, ∆αλαγιώργος (46’ Σαµαράς), Γκρίζης, Πατιός, Ραφαηλίδης, Τζέλος (46’ Σουµελίδης), Μεντεκίδης, Τζηµολάκας (46’ Ταγγίδης), Μίχος (73’ Παναγιωτίδης).

ΕΠΣΜ: Μπάτος, Κοασσίδης (55’ Ταχτατζόγλου), Σαββίδης Γ., Τσίτσκας (46’ Παπαδάκης), Καλπακίδης, Σαπάνης, Χατσίδης (60’ Μαρούδας), Λαδάς (46’ Λυσσούδης), Βρύζας (60’ Αδαµίδης), Βλαχοδήµος, Μωυσίδης.

Στον ηµιτελικό του πρωταθλήµατος η ΕΠΣΜ θα αντιµετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας σε ουδέτερο γήπεδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.