Μικρός Λέανδρος: «Τέλεια η εμπειρία της ακουστικής περιγραφής στο ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ»

Metrosport Team16 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο 10χρονος Λεανδρος που ήταν αυτός που έστησε την μπάλα στη σέντρα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ.

Ο μικρός έζησε την εμεπιρία της ακουστικής περιγραφής του αγώνα καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Για την εμπειρία του στο παιχνίδι: «Όταν πήγα ήταν παράξενος ο χώρος για πρώτη φορά για μένα. Μπήκα στα αποδυτήρια για να βγάλω τη φόρμα και να είμαι με το σορτσάκι και μετρά πήγα στο γήπεδο όπου ήταν οι παίκτες και μετά έκατσα να παρακολουθήσω το ματς. Μου το περιέγραφαν ο μπαμπάς μου και ο Ηλίας Μάστορας. Είχα μια επιφάνεια και μου έδειχναν πώς γίνεται ο αγώνας. Μου άρεσε πάρα πολύ ως εμπειρία, ήταν τέλεια για πρώτη φορά. Καταλαβαίνω και τις φωνές του κόσμου. Καταλάβαινα τις ζητωκραυγές και τα γιουχαΐσματα όταν έπαιρνε την μπάλα η Μαρσέιγ».

Ποιος παίκτης του αρέσει: «Μου αρέσει ο Πασχαλάκης γιατί αποκρούει όλα τα γκολ. Θα ήθελα να τον συναντήσω και αν γίνεται να μου δώσει και μια φανέλα».

Τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει: «Φιλόλογος και καλλιτέχνης»

Ακολούθως μίλησε ο Ηλίας Μάστορας, επικεφαλής της καμπάνιας «Μια μπάλα για όλους».

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω τον Λέανδρο στα τρία του χρόνια. Όπου και να πει θα κερδίσει το ενδιαφέρον γιατί έχει πολλά ενδιαφέροντα και διαπρέπει. Η κλήρωση τον έφερε να βάλει την μπάλα στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Η ακουστική περιγραφή δεν έγινε με τις προδιάγραφες στο εξωτερικό. Ήμασταν δίπλα δίπλα στον Λέανδρο και του περιγράψαμε τον αγώνα. Είχε δυσκολίες καθώς ο αγώνας ήταν sold out και είχε μεγάλη φασαρία αλλά ήταν μια φοβερή εμπειρία όπως είπε ο Λέανδρος. Η μαγεία του ποδοσφαίρου τυφλών είναι ότι τυφλοί ποδοσφαιριστές συνεργάζονται και σκοράρουν σε τερματοφύλακα που βλέπει. Ο Λέανδρος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και σκοράρει σε τερματοφύλακα που βλέπει και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.