Μικρή Μαρκέλλα: Το μοιραίο λάθος της κοκκινομάλλας που έγινε... γουλί!

Metrosport Team17 Ιουνίου 2020

Μετά από εντατικές έρευνες οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη της «κοκκινομάλλας» εδώ και δύο ημέρες. Κι όταν τελικά την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, καθώς δεν είχε σχεδόν καθόλου μαλλιά!

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους μία γυναίκα με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι. Η μητέρα και ο πατριός την μικρής Μαρκέλλας, πήγαν το απόγευμα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έχει προσαχθεί η γυναίκα και στο πρόσωπό της αναγνώρισαν την παλιά τους γειτόνισσα. Με την γυναίκα μάλιστα, είχαν στενές σχέσεις και για κάποιο διάστημα μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους.

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τους λόγους που χορηγήθηκαν στο παιδί ναρκωτικές ουσίες. Πάντως μέχρι στιγμής δεν δείχνει πρόθυμη να δώσει απαντήσεις, ούτε καν για την αρπαγή της 10χρονης.

Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη της

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις αφέθηκε ελεύθερη η μικρή Μαρκέλλα. Τότε, πήγε στην παραλία της Κατερίνης, όπου και την έπιασαν σήμερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το λάθος που έκανε η γυναίκα ήταν ότι κάλεσε ταξί το πρωί του Σαββάτου, για να την πάει στην Κατερίνη. Κάμερες έχουν καταγράψει την γυναίκα να μπαίνει στο ταξί. Ταυτόχρονα, η μικρή Μαρκέλλα είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που την κρατούσε μάλλον θα έφευγε ταξίδι γιατί ετοίμαζε τη βαλίτσα της...

Πηγή: Alpha, ANT1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.