«Θα είναι καλύτερος ο φετινός Άρης»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Ο Άρης ετοιμάζεται στα 3-5 Πηγάδια για τη νέα σεζόν, έχουν προστεθεί νέα πρόσωπα και θα ακολουθήσουν και άλλα. Υπάρχει η προσδοκία μιας καλής σεζόν και ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει την ίδια εντύπωση.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Άρη που θα δούμε τους επόμενους μήνες: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Άρη με τα ban αλλά το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Αποδείχτηκε όμως ότι υπήρχε πλάνο αφού η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει κινήσεις. Είναι σημαντικό έμεινε ο Κουέστα, υπάρχουν τα αμυντικά χαφ ο Σάσα και ο Ματίγια και βέβαια ο Φετφατζίδης. Υπάρχει δηλαδή ένας κορμός 5-6 παικτών που είναι σημαντικό. Η ομάδα λειτουργεί σωστά. Δεν χρειάζεται μεγάλο ρόστερ. Δεν χρειάζεται μία ομάδα να έχει πάνω από 24-25 παίκτες. Πληρώνεις άσκοπα και δημιουργείται πρόβλημα στα αποδυτήρια. Όταν ένας παίκτης δεν παίζει είναι εχθρός του προπονητή. Θα πρέπει να έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση αλλά και κάποιους που να μπορούν να παίζουν σε αρκετές θέσεις».

Για την προσθήκη του Τζέγκο είπε: «Με βάση τα στοιχεία που έχει φαίνεται να ταιριάζει, αλλά ας τον δούμε στο γήπεδο για να τον κρίνουμε όπως και όλα τα νέα πρόσωπα. Για να τον επιλέξουν όμως οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν τι ψάχνουν και τι χρειάζεται η ομάδα» είπε και πρόσθεσε: «Θα δούμε στο γήπεδο τι θα βγει. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο βέβαια γιατί μιλάμε για ένα... αστείο Πρωτάθλημα. Με το που φτιάχνεις ομάδα μπορείς να βγει Ευρώπη. Αν λειτουργήσεις σωστά θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Πιστεύω θα είναι καλύτερος ο Άρης. Βέβαια μειώνονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια οπότε θα πρέπει η ομάδα να είναι καλύτερη και έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Έχει έναν κορμό, μία βάση. Από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Ο φετινός θα είναι ένα αίνιγμα».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε και για τον ΠΑΟΚ, για τον Κούτσια και τον Μιχαηλίδη: «Βλέποντας τον Κούτσια πέρσι σε ένα ΠΑΟΚ-Άρης στο Κ15 φαινόταν ότι δεν έπρεπε να παίζει εκεί. Πήγε στο Κ19. Καλώς έγινε γιατί δεν πρέπει να παίζει με μικρούς. Ίσως πρέπει να πάει σε ομάδα για να παίζει. Ο Μιχαηλίδης ξεχωρίζει και είναι έτοιμος παίκτης. Για μένα ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Έχει πόδι διαβήτη, όταν δέχεται την μπάλα δεν έχει πανικό κάτι που συμβαίνει σε επαγγελματίες. Χτίζει παιχνίδι από πίσω κάτι που είναι σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντική η πρώτη ύλη και ο ΠΑΟΚ που έχει οικονομική άνεση, έχει πλεονέκτημα σε αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.