Μιχαλήτσος: «Ο Αρης πρέπει να έχει φορ killer, Γκάμα και Μπερτόγλιο δείχνουν ντεφορμέ»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, και μίλησε την αφλογιστία του Αρη, τον επιθετικό που δεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και το ντεφορμάρισμα των μεσοεπιθετικών του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον αγώνα του Αρη με τη Λαμία: «Ο Αρης πιέζει στα 2/3 του γηπέδου συχνά, χθες επέλεξε να πιέσει ακόμη πιο ψηλά και θα μπορούσε να σκοράρει από νωρίς. Όταν παίζεις έτσι, καταναλώνεις μεγάλη ενέργεια και δεν μπορείς να το κάνεις για όλο το παιχνίδι. Του έλειπε το γκολ όμως. Ο Γκάμα και ο Μπερτόγλιο ξεπέρασαν τους εαυτούς τους πέρυσι με τα γκολ που πέτυχαν. Φέτος δείχνουν ντεφορμέ. Και οι αμυντικοί δεν νιώθουν σιγουριά πως αν η μπάλα πάει στην περιοχή, θα βάλει ο Αρης γκολ. 

Ο Αρης πρέπει να έχει έναν φορ killer, ακόμη και ο Αγκάνθο ήρθε τότε και έβαλε 10 γκολ. Δεν μπορεί να φταίει ο εκτελεστής, πρέπει να είσαι και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό δεν το έχουν οι μεσοεπιθετικοί του Αρη. Και στο δεύτερο παιχνίδι η Λαμία θα παίξει κλειστά, γιατί ξέρει πως ο Αρης είναι εξαιρετικός στο ανοιχτό παιχνίδι. Για μένα δεν χρειάζεται μόνο επιθετικός αλλά ακόμη ένας παίκτης που να πατάει περιοχή και να βρίσκει δίχτυα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.