Μιχαλήτσος: «Είμαι αντίθετος με την επιστροφή Φετφατζίδη»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Για τις ιδανικές ηλικίες των παικτών και την ενδεχόμενη επιστροφή Φετφατζίδη στον Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αρχικά είπε: «Αρκετοί παίκτες του Άρη είναι 29-31 ηλικιακά. Ο ΠΑΟΚ όταν πήρε το πρωτάθλημα είχε τέτοιες ηλικίες, αυτή είναι η χαρά του προπονητή. Ο κάθε τεχνικός δεν θέλει πολύ νέους που θα κάνουν λάθη και ούτε γέρους που δεν μπορούν να προσφέρουν. Ο Ματίγια πριν από δύο χρόνια στεκόταν, ο Γκάμα, βλέπετε, αρχίζει και χάνει την θέση του. Οι μεγάλοι του Άρη δεν έχουν, πλέον, βασικό ρόλο. Ο κορμός βασίζεται στους μικρότερους. Ο Πικέ, για παράδειγμα, έπρεπε να σταματήσει πριν από τρία χρόνια, όποιος θέλει τον περνάει. Ο Ριβάλντο ήταν αθλητικός, αλλά είχε και ποιότητα. Όπως και ο Κούδας έπαιζε μετά τα 37, αλλά ήταν ο Κούδας» .

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εγώ είμαι αντίθετος με την επιστροφή Φετφατζίδη. Ο Άρης σε αυτές τις θέσεις έχει τον Μπερτόγλιο, τον Μαντσίνι, τον Γκαρσία και θα είναι δύο θέσεις για έξι παίκτες. Θα... χαλαστούν αρκετοί που θα σε κάνουν πέντε γκολ τον χρόνο, αλλά θα σε κάνουν και άλλες δέκα δουλειές. Ο Φετφατζίδης είναι παίκτης που πρέπει να βασιστείς πάνω του. Την πρώτη χρονιά δεν ήταν καλός, την δεύτερη χρονιά που έπαιζαν πάνω του ομόρφυνε το παιχνίδι του Άρη, αλλά υπήρχαν αμυντικά προβλήματα. Αν θέλει να έχει ρόλο από τον πάγκο θα ήταν πολύ καλό, όμως, δεν έχει δείξει ότι το θέλει».

Τόνισε ότι: «Ο Άρης ξεχωρίζει γιατί είναι η ομάδα. Θυμάστε, είχα πει και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι τον βολεύουν τέτοια ματς. Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω, αλλά είδατε όταν έφαγε τα γκολ βγήκε μπροστά. Ο Αστέρας έπαιξε σχεδόν 4-4-2 γιατί ο Σόνι είναι καλός, αλλά δεν είναι χαφ. Ήταν αμφίρροπος αγώνας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.