Μιχάλης Βαλκάνης: «Φοβερό παιδί ο Τζέγκο, θα αρέσει στους φίλους του Άρη»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2020

Για την αγωνιστική αξία του Τζέγκο μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Μιχάλης Βαλκάνης, νυν συνεργάτης του Φαντ Σιπ στην εθνική ομάδα, που είχε συνυπάρξει μαζί του στην Αδελαΐδα.  

«Ήμασταν μαζί στην Αδελαίδα. Ήρθε το 2014, τον καιρό που είχαμε έναν προπονητή από την Ισπανία και είχαμε κάνει πολύ καλή πορεία. Οταν διάβασα ότι θα έρθει στην Ελλάδα χάρηκα, γιατί εκτός από καλός παίκτης είναι και καλό παιδί. Τον είχαμε δει πριν τον πάρουμε στην πρώην ομάδα του και στην πορεία αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς. Βοηθούσε πολύ στο κέντρο, δούλευε σκληρά, τρέχει ασταμάτητα, αλλά μπορεί να σκοράρει κιόλας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι πιο πολύ οκτάρι. Συνηθίζει, όμως, να βρίσκεται και μέσα στην περιοχή. Είναι σαν να μυρίζει το γκολ και τρέχει στην περιοχή για το σουτ και την κεφαλιά. Θα αρέσει στους φίλους του Άρη. Ο Τζίμι τότε ήταν νεαρός και σταθήκαμε δίπλα του, τον βοηθήσαμε πολύ και μας το επέστρεψε με το παραπάνω. Μπορεί να βοηθήσει πολύ, κάτι θα είδε ο Ένινγκ. Είναι φοβερό παιδί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.