Μιχαηλίδης: Στόχος η πεντάδα

Metrosport Team12 Ιουλίου 2020

Ο προπονητής της Νίκης Μεσημερίου, Τάσος Μιχαηλίδης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιωτη  για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΜ αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του.  

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η ομάδα έχει χτίσει ένα καλό κορμό και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ωραίο σύνολο. Η ομάδα έχει νεα ρούς παίκτες ενώ θα ανέβουν και παιδιά από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα. Εχουμε ως στόχο να είμα- στε στις υψηλές θέσεις και συγκεκριμένα στην πρώτη πεντάδα. Δεν είναι αυτο- σκοπός μας το πρωτάθλη μα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι θέλησαν όλοι (εκτός από 2-3) ποδοσφαι ριστές να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Δεν μου λέει κάτι να πάρω πρωτάθλημα και μετά να διαλύσει η ομάδα. Θέλουμε να αναδειχθούν παιδιά από τις ακαδημίες μας. 

Είναι τα λαντούχοι ποδοσφαιριστές. Η επιστροφή στην Α1 είναι ένας μακροχρόνιος στόχος της Νίκης: «Θέλω να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 αλλά με κάποιες βάσεις. Με λίγες προσθήκες, αυτό το ρόστερ μπορεί να αντέξει στο πρωτάθλημα της Α1». Στην πρώτη μεταγρα φική κίνηση προχώρησε η Νίκη Μεσημερίου: Πιο συγκεκριμένα, επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας ο Ηλίας Νούνος. Ο 26χρο νος αμυντικός αγωνίστη κε τελευταία στον Εθνικό Πυλαίας. Τέλος, στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν 4-5 προσθήκες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.